Disclaimer: In de video verwijzen we naar de Focus & Flow Toolkit, een voorganger van de Stressvrije Planner Toolkit. Het aanbod voor dit gesprek blijft hetzelfde!

Jouw bestelling is gelukt!

1) Binnen enkele minuten ontvang je van mij een orderbevestiging & factuur. 27 euro
2) Aansluitend aan deze mail ontvang je een aparte e-mail met jouw login gegevens.
3) Ik bied je een eenmalige mega waardevolle kans om jouw focus nog een extra boost te geven!

Nog een laatste extraatje…

Ik zie zoveel mensen die worstelen om hun doelen te behalen en succesvol te plannen. Met deze stressvrije planner toolkit ga je hier ontzettend mooie stappen in maken. Ook krijg je tools om dit op de lange termijn vast te houden.

 Toch zie ik in de praktijk dat veel mensen terugvallen in oude gewoontes. Die toch weer alles door elkaar doen, met tig dingen tegelijk bezig zijn en de grip op de situatie verliezen. Of mensen die toch nog niet de energie en motivatie voelen die ze vroeger voelden. Vooral bij echte high performers zie ik dit gebeuren. Ben jij ook zo’n high performer die zo graag de energie en flow terug wil voelen en lekker wil kunnen presteren, terwijl je je ook nog in balans voelt? 

Plan dan hieronder een 1-op-1 mindkick gesprek waarbij ik jou uitleg hoe jij jouw ‘gouden’ vuur weer kan laten branden.

Hoe krijg jij dat ‘gouden’ vuur weer aangewakkerd?

 Samen met mij gaan we inzoomen op hoe je jouw leven nu leidt, wat jouw valkuilen en jouw kwaliteiten zijn en waar je juist energie van krijgt. Ook deel ik mijn GOUDEN methode die ik in mijn eigen leven toepas, maar ook mijn andere klanten gebruiken in hun leven. Het doel van dit gesprek is om jou een MINDKICK te geven. Zodat je het precieze inzicht krijgt die je nodig hebt om jouw purpose en jouw drive weer te vinden.

Je krijgt dus een 1-op-1 MINDKICK gesprek waarbij ik samen met jou ga kijken wat jij nodig hebt om dat vuur weer te laten branden en jij weer gaat shinen als voorheen!  Dit gesprek duurt ongeveer 45 minuten en bied ik je GRATIS aan.

Wat kun je nu doen?

Hieronder vul je de kalender in met een datum en tijd waarop jij wilt bellen. Ik stel je een aantal vragen zodat ik mij goed kan voorbereiden op ons gesprek. Tijdens het gesprek kijk ik 1-op-1 met je mee en maken we samen een plan hoe jij jouw vuur weer aanwakkert voor echte resultaten.

Dit zeggen anderen die je voor zijn gegaan

“Marianne is een pure, fijne persoonlijkheid waar je goed met je verhaal terecht kan. What you see is what you get, lekker vlot en down to earth. Ze dringt middels haar vragen en werkvormen goed tot je door als mens, als partner en als professional in je vak. 

Christiane Bok

“Marianne is een geweldige open vrouw, luistert goed en zorgt voor een goede vertrouwde sfeer. Een van de beste trainers die ik meegemaakt heb. ”

Iris