Van onrust naar overzicht met de Focus & Flow Toolkit 

Je ervaart onrust en je hebt geen overzicht meer. Op je werk, thuis, in je agenda…

Je merkt dat je van hak op de tak gaat, druk in je hoofd bent en vooral wordt geleefd. En het gevoel hebt dat het je niet meer lukt. Je hebt geen controle meer op wat je wilt doen en wat je gaat doen. Hoe pak je de focus terug en krijg je weer grip?

We hebben het tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Op zich is er niks mis met een drukke agenda, maar soms raak je het overzicht kwijt waardoor je veel onrust ervaart. Aan het einde van de dag heb je geen idee meer wat je hebt gedaan en de laatste tijd lijkt het alsof je achter de feiten aanloopt. En voelt alles als MOETEN: je werk, je sociale uitjes, je doelen, het moet meer, het moet goed… Het put je eigenlijk uit.

Je hebt het gevoel dat je de grip aan het verliezen bent, geen controle meer hebt of in control bent en je gaat van hak op de tak. Tijd om de regie weer terug te pakken! 

Goodbye Onrust met De Focus & Flow Toolkit

De Focus & Flow Toolkit is een bomvolle toolkit die ervoor zorgt dat je van onrust naar overzicht gaat.

  • Masterclass: Hoe je door doelen te stellen resultaat behaalt en overzicht creëert. (297 euro)
  • Het Focus Handboek: Leer hoe jij je optimaal kan focussen en jouw doelen kan behalen! (197 euro)
  • Focusoefening: Ervaar het verschil in resultaat met de juiste focus! (47 euro)
  • Hoe druk heb jij het? Scan: Ga in deze scan na hoe druk jij het echt hebt! (47 euro)
  • Energie APK Check: Ga na wat jouw energieboosters en energieslurpers zijn! (47 euro)
  • 100% Focusplan: Maak nu met al deze informatie jouw focusplan! (197 euro)
  • Motivatieboost: Check deze video training en gebruik deze tools om alles ook vol te houden voor de lange termijn! (47 euro)

Totale waarde: €976
Actie prijs: €27

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Ervaar jij onrust en ben je de focus kwijt?

A

Je weet wat je wilt in het leven, je bent ambitieus maar op dit moment ervaar je zoveel onrust en drukte in je hoofd dat je het even niet meer weet,

A

Je bent normaal eigenlijk goed in plannen.  Je bent altijd in staat geweest om veel dingen tegelijk te doen, maar de laatste tijd ben je de richting een beetje kwijt, het lijkt alsof je momenteel vooral brandjes blust en niet vooruitkomt. En dat zorgt voor onrust.

A

Je geniet de laatste tijd veel minder van de dingen die je doet. Je kunt niet volledig in het hier en nu zijn, omdat je ook al die andere projecten en afspraken nog in gedachten hebt. Daardoor ga je van de hak op de tak.

A

Alles wat je doet wil je goed doen. Je bent niet tevreden als iets ´prima´ is, het moet echt goed zijn. Helaas heb je de laatste tijd het idee dat je continu achter de feiten aanloopt en dingen niet goed kunt uitvoeren.Je hebt geen controle meer op wat je wilt doen wat je gaat doen.

A

Je wil alles uit het leven halen en wilt dus niks missen. Elk project, elke meeting en elke opdracht is een kans om te excelleren, maar het lukt je op dit moment niet altijd om ook alles te doen wat je wil. En dat geeft stress,

Waarschijnlijk herken je in ieder geval 1 van onderstaande voorbeelden… 

Je hebt geen grip

Je hebt heel veel frustratie, irritatie en stress, omdat je het gevoel hebt dat het niet lukt om je doelen in het leven te behalen en optimaal te presteren. Je bent met zoveel dingen tegelijkertijd bezig dat het heel chaotisch wordt. Je hebt het gevoel dat je geen grip meer op je leven hebt.

Je wilt alle ballen hoog houden

Je wil alles doen en meemaken. Niet alleen wil je overal bij zijn en genieten van het leven, het is ook nodig om je carrière te verbeteren en je doelen te behalen. De laatste tijd lijkt het erop dat je die fijne flow kwijt bent en niet meer goed gefocust bent op je doelen.  

Het lukt je niet dingen af te maken

Je enthousiasme om dingen aan te pakken is aanstekelijk en zorgt er normaal voor dat je succesvol bent. Doordat je nu zoveel dingen tegelijk wil doen loop je soms achter de feiten aan. Het heeft tot gevolg dat je op dit moment niet tevreden bent met de resultaten die je behaalt.

Maar wat nou als er weer rust komt in de chaos?

 

Wil je begrijpen waarom dingen nu even niet lukken, zodat je het probleem aan kunt pakken en je weer rust & overzicht kan creëren? Dat kan!

Met de Focus en Flow Toolkit leer je jezelf bewust te worden van jouw valkuilen. En dat is super belangrijk: snappen waarom het nu niet lukt. Na deze inzichten krijg je alle handvatten om weer de juiste focus en structuur toe te passen. Zodat je in de flow komt en je weer rust kunt ervaren en de regie kunt krijgen.

N
Ontdek direct hoe je resultaat behaalt en overzicht creëert met de kunst van goede doelen stellen.
N
Leer wat jouw valkuilen zijn en hoe je dit doorbreekt! Ontdek bijvoorbeeld wat je energie geeft en neemt, maar ook wat jouw focus verstoort en hoe je dit aan kunt pakken.
N
Ervaar het verschil als je je op de verkeerde manier focust. Eye-opener!
N
Leer niet alleen hoe je zelf beter kunt focussen, maar ook de motivatie te vinden om die focus op de lange termijn vast te houden.

“If the plan doesn’t work. Change the plan. Not the goal.”

!
Gebruik alle informatie en maak jouw 100% focusplan met deze toolkit!

Mijn methode

Ik heb de Focus en Flow Toolkit zo ontwikkeld dat je op een superpraktische manier aan de slag gaat met jouw focus en flow. Zodat je de focus weer terug vindt, rust ervaart en je persoonlijke effectiviteit weer op orde is. Het is speciaal voor mensen met een druk bestaan. Lekker praktisch, herkenbaar en direct toepasbaar, zodat je binnen 14 dagen echt resultaat ziet en die 100% focus weer voelt.

Snel resultaat

Je hebt nu een probleem en je wilt dan ook direct een oplossing. Met deze toolkit kun je vandaag nog starten en direct resultaat boeken. Je zult zien dat je na 14 dagen je focus weer terug hebt, en weer de energie en flow vindt.
w

Praktisch en stapsgewijs

Ik ga het je niet moeilijk maken, je hebt al genoeg op je bord. De toolkit bevat gerichte oefeningen, korte video’s en handige checklists, zodat je stap voor stap de regie terugpakt. Geen ingewikkelde termen, gewoon praktisch en duidelijk.

Herkenbaar

Met een achtergrond in de sportpsychologie help ik mensen met het stellen van de juiste doelen en vinden van hun focus. Niet alleen heb ik al heel veel mensen hiermee geholpen, als fanatiek sporter, moeder en ondernemer ben ik ook een ervaringsdeskundige.

Tijd om terug in de flow te komen

Hoe sterk je ook bent, soms word je meegesleept in de ratrace van het leven. Je stelt jezelf doelen, die je graag wilt behalen, maar je hebt een beetje hulp nodig om ze allemaal goed uit te voeren. Ik help jou om een beter overzicht te krijgen, zodat jij weer in de flow komt die jij nodig hebt om met rust de regie terug te krijgen en grip te krijgen op je leven.

Ontmoet Marianne

Hi! Ik ben Marianne, 38 jaar oud, fanatiek sporter, moeder en sportpsycholoog. Vroeger had ik net als jij moeite met het vinden van de focus. Zeker toen mijn dochter wat jonger was, we aan het verbouwen waren, ik mijn bedrijf probeerde te laten groeien en overal bij wilde zijn. 

Ik merkte dat ik geleefd werd en minder genoot van de dingen die ik deed. Ik heb daarom moeten leren om mijn focus en flow weer terug te vinden. Nu ik weet hoe ik dat moet doen, kan ik mijn doelen behalen en hier ook optimaal van genieten.

Veel van mijn klanten gaven aan dezelfde problemen te hebben. Ik heb daarom mijn methode verder ontwikkeld, zodat ik hiermee ook anderen kan helpen om weer plezier in het werk en het leven terug te krijgen door de juiste focus en flow!

Wat anderen zeggen…

Tijdens de focustraining heb ik geleerd waar mijn afleidingen vandaan komen, hoe ik deze kan voorkomen en hoe ik mezelf kan afsluiten van deze afleidingen. Ik merk dat ik nu veel geconcentreerder kan werken en soms een momentje voor mezelf pak om gedachten te verzetten.”
Luke

“Focus is iets waar ik niet elke dag bij stilstond maar wat cruciaal is voor het goed functioneren tijdens mijn dagelijkse werk. Marianne heeft slimme tips en tricks gegeven om de focus te verbeteren.”
Iris

Terug naar de optimale focus & rust

Het is tijd om te stoppen met alles tegelijkertijd te willen doen. Dit zal je succes in de weg staan. Als je tijdens elke activiteit bezig bent met alle andere dingen die je nog wil doen, raak je opgebrand en leef je niet meer in het hier en nu. Op die manier zul je niet efficiënt werken en belangrijke steken laten vallen. Dat is zonde, want het is echt mogelijk om alle dingen te doen die je wilt doen, de grip houden en optimaal te presteren zonder dat je opbrandt. Het antwoord zit hem in focus: Dat zal je leiden naar succes en topprestaties. 

Dus wat ga jij doen?

Ik zal je helpen om op een andere manier met je doelen om te gaan. Je leert hoe je de focus terugvindt en om de doelen die je jezelf stelt ook echt te behalen zodat je weer rust ervaart, het overzicht terugkrijgt en de focus houdt.

Bovendien zul je merken dat je echt weer de flow terugvindt. Hierdoor lukt alles veel makkelijker waardoor jij topprestaties zal en kan leveren.

Geen tijd is geen excuus

N

Al binnen 2 weken zichtbaar resultaat

N

Praktisch en doelgericht aan de slag

N

Kort & Praktisch

Koop nu voor €27

Leer met de Focus en Flow Toolkit binnen 14 dagen om je weer te focussen en grip te krijgen op je dag, je agenda, het thuisfront en je werk! Met de stapsgewijze en praktische benadering krijg je eenvoudig meer grip en focus.

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Wat zit er in de toolkit?

De Focus en Flow Toolkit bestaat uit oefeningen, masterclasses en richtlijnen die je op een eenvoudige manier helpen je focus terug te krijgen voor betere prestaties en meer succes.

Na het doorlopen van de Focus en Flow Toolkit weet jij hoe je jouw doelen beter kunt formuleren, waardoor jij deze ook echt gaat behalen en weer efficient aan de slag kunt gaan! Door de oefeningen ontdek je wat je achterliggende drijfveren zijn en hoe je die kunt gebruiken om het beste uit jezelf te halen en alle ballen hoog te houden. 

 

Masterclass

Tijdens de Masterclass leer ik je hoe je op de juiste manier doelen moet stellen, zodat je ook daadwerkelijk je doelen kunt behalen. Bovendien help ik je om zicht te krijgen op je doelen, zodat je visie duidelijker wordt. 

Het Focus Handboek

Leer hoe je optimaal kunt focussen en jouw doelen kunt behalen! We ontdekken waarom je niet gefocust bent. Wat het ook is, we kijken naar de oorzaken en uiteraard ook naar de oplossing.

Focusoefening

Ervaar wat voor verschil je merkt wanneer je op de verkeerde manier focust. In deze video help ik je om jezelf beter te focussen op de dingen die er echt toe doen en die bijdragen aan de doelen die je jezelf hebt gesteld.  

Hoe druk heb jij het? Scan

Ga in deze scan na hoe druk jij het echt hebt! Wat doe je nu eigenlijk op een dag, en hoe druk heb je het met alles wat je doet.

Het is belangrijk om hier bewust van te zijn, zodat je de keuze kan maken of je extra tijd vrij wilt plannen of wellicht je dag anders in moet delen.

Energie APK Check

Ga na wat jouw energieboosters en energieslurpers zijn! Weet jij waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt? Of zit je eigenlijk in een sleur? Met behulp van de APK Check ontdek je weer wat jou voldoening geeft en wat je energie opslurpt. 

100% Focusplan

Dit format helpt jou om dagelijks stil te staan bij wat je wilt doen en hoe je dit aan wilt pakken. Beantwoord dagelijks de gestelde vragen en gebruik de opgedane kennis om hierop te reflecteren en te evalueren voor een nog betere focus. 

Motivatieboost video

Je weet nu wat je moet doen om de focus te behouden, maar hoe hou je het ook daadwerkelijk vol. Check deze video training en gebruik de tools om alles wat je geleerd hebt ook vol te houden voor de lange termijn! 

Reviews

“Marianne is een pure, fijne persoonlijkheid waar je goed met je verhaal terecht kan. What you see is what you get, lekker vlot en down to earth. Ze dringt middels haar vragen en werkvormen goed tot je door als mens, als partner en als professional in je vak. 

Christiane Bok

“Zeer waardevolle training met praktische typs om je focus te behouden maar vooral ook, om deze te herpakken. Afleiding herkennen en ombuigen naar focus!
Bedankt MindKick, binnen het team passen we het dagelijks toe!”
Geert

Heb jij over 14 dagen weer overzicht & rust?

In deze toolkit heb ik alles samengebracht. Alles wat jij nodig hebt om de juiste focus te krijgen en van onrust naar overzicht te gaan!
Dankzij mijn jarenlange ervaring is het een complete toolkit geworden die je op alle vlakken van focus & energie helpt.

N

Masterclass (waarde €297)

N

Het Focus Handboek (waarde €197)

N

Focusoefening (waarde €47)

N

Hoe druk heb jij het? Scan (waarde €47)

N

Energie APK Check (waarde €47)

N

100% Focusplan (waarde €197)

N

Motivatieboost video (waarde €47)

Totale waarde: € 976

Huidige prijs: € 27

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

En als je nu aan de slag gaat, krijg je ook nog deze bonussen!

Gouden tips (Ter waarde van €97)

In de tijd dat we steeds meer thuiswerken wil je goed presteren, ook als je thuis werkt. Ik geef je gouden tips om fijn thuis te werken!

Visualisatie oefening (Ter waarde van €67)

Kom erachter hoe jij wilt leven, welke dromen jij hebt en hoe je hier kan komen!

Niet-goed-geld-terug garantie

De Focus en Flow Toolkit zorgt ervoor dat je binnen 2 weken weer maximale focus behaalt en beter gaat presteren.  De toolkit is superpraktisch, makkelijk en herkenbaar geschreven met als doel dat je hem direct kunt toepassen. Kortom, ik heb er alles aan gedaan om je te helpen direct tot de kern te komen en een verandering teweeg te brengen. Maar, mocht de toolkit, om welke reden dan ook, toch niet voor je werken, dan kun je hem zonder problemen binnen 7 dagen retourneren en krijg je jouw aankoopbedrag terug.

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen over de Focus en Flow Toolkit.

Hoeveel tijd kost het?

Het doornemen van de toolkit duurt 3 à 4 uur. Daarnaast ben je dagelijks 20 à 30 minuten bezig met plannen voorafgaand aan je dag en aan het einde van de dag als je terugblikt.

Wat levert het me op?

Je leert meer overzicht, structuur en focus te krijgen. Hierdoor verbeteren jouw prestaties, maak je minder fouten en behaal je succesvol de doelen die je voor jezelf hebt gesteld. Je leert ook waar jouw valkuilen liggen en hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan. Het uiteindelijke doel is dat je beter presteert en gelukkiger wordt. 

Is het makkelijk toepasbaar?

De theorie is super praktisch! In de werkboeken neem ik je stap voor stap mee door de juiste vragen te stellen. Het toepassen is niet moeilijk, het volhouden kan lastiger zijn. Hiervoor mag je een commitment met jezelf afspreken en dus een beetje streng zijn richting jezelf. Wil je echt verandering? Dan kost dit een beetje energie en doorzettingsvermogen. 

Geeft het ook daadwerkelijk resultaat?

Jazeker! En als je er serieus mee aan de slag gaat zal het snel gaan! Leer welke tools voor jou kunnen werken in de praktijk, pas ze toe en zie wat het je oplevert. Je merkt dezelfde dag resultaat en binnen 14 dagen zie je echt verschil! Je kunt weer op topniveau presteren. 

Werkt het echt?

Ja, het is niet alleen in de sport bewezen, maar er zijn al honderden mensen geweest die hebben ervaren hoe waardevol deze informatie is! Ga het zelf ervaren!

Het besluit om te stoppen met frustratie en grip te krijgen op je dagelijks leven is NU. 

Vind de focus en flow die je nodig hebt om van stress naar rust te gaan, weer overzicht te krijgen en te genieten van het leven. Ga nu direct aan de slag zodat je binnen no time weer vol energie en inspiratie in het leven staat. 

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie