Hoe je snel en zelfverzekerd je doelen kunt bereiken zonder chaos met De Slimme Doelen Setter Toolkit

In deze snel veranderende wereld is rust en focus een veel voorkomend probleem waar veel mensen mee te maken hebben. Als je moe bent van een gebrek aan energie en chaos in je leven, dan heb je geluk, want De Slimme Doelen Setter Toolkit is hier om te helpen. Speciaal ontwikkeld voor ambitieuze en drukke jonge professionals, die waarde hechten aan succes en streven naar excellentie op alle vlakken van hun leven. Leer bewezen strategieën en technieken om doelen te stellen op een manier die bij topsporters werkt, en herwin structuur en focus in je leven. 

De Slimme Doelen Setter Toolkit komt eraan!

De Slimme Doelen Setter Toolkit is een bomvolle toolkit die ervoor zorgt dat je succesvol je doelen kunt stellen, grip op je leven krijgt en jouw productiviteit verhoogt! De toolkit is inclusief: 

  • Masterclass doelen stellen
  • Handleiding doelen stellen zoals topsporters dat doen
  • Actieplannen sjablonen om je doelen om te zetten in concrete acties
  • Template om overzicht en structuur aan te brengen
  • Focus handboek en oefening om volle focus aan de slag te gaan
  • Obstakel overwinningstechnieken om uitdagingen te identificeren en te overwinnen
  • Motivatieboosters om je gemotiveerd te houden tijdens het bereiken van je doelen

Meld je aan voor de wachtlijst, krijg early access, de allerhoogste korting en speciale bonussen EN ontvang alvast mijn visualisatie oefening voor jouw ultieme doelen! 

Aanmelden op de wachtlijst brengt je heel veel voordelen maar verplicht je tot niets.

Bereik Meer Succes in Je Leven met De Slimme Doelen Setter Toolkit: Meer Productiviteit, Structuur en Focus in één Krachtige Oplossing

A

Haal meer uit je dag en verhoog je productiviteit door bewezen strategieën en technieken te leren om doelen op een effectieve manier te stellen, grip te krijgen op je leven en vermoeidheid tegen te gaan. Bereik je doelen sneller en met meer gemak, zodat je meer tijd hebt om je carrière en persoonlijke leven naar een hoger niveau te tillen.

A

Krijg meer structuur in je leven en overwin obstakels door toegang te krijgen tot verschillende tools, zoals actieplannen sjablonen, een template om overzicht en structuur aan te brengen, en obstakel overwinningstechnieken. Dit geeft je meer vertrouwen en controle over je leven, waardoor je je beter kunt concentreren op je carrière en persoonlijke doelen.

A

Focus in een wereld vol afleiding door structuur en focus te herwinnen in je leven. Voorkom het gevoel van falen door effectieve doelen te stellen en productief aan de slag te gaan. Dit geeft je meer tijd en energie om te werken aan je ambities en doelen, waardoor je meer voldoening en succes kunt ervaren in alle aspecten van je leven.

Power-packed toolkit met exact de juiste kennis & tools

Masterclass doelen stellen

Leer bewezen strategieën en technieken om doelen op een effectieve manier te stellen, geïnspireerd door de werkwijze van topsporters en high-performers. Onze exclusieve masterclass biedt inzichten en praktische tips om jouw doelen sneller en met meer gemak te bereiken.

Actieplanner & Structuurtemplate

Gebruik de actieplanners om je doelen om te zetten in concrete acties. Deze actieplannen geven je meer overzicht en maken het gemakkelijker om gericht acties af te strepen. Met de structuur template breng je overzicht in de chaos.

Focus Handboek

Het Focus Handboek helpt je om je aandacht te richten op wat belangrijk is, zodat je meer kunt bereiken in minder tijd. Dit handboek bevat verschillende oefeningen en tips om je focus te verbeteren en afleiding te verminderen. 

Is jouw ultieme doel om succesvol je doelen te behalen?

Met De Slimme Doelen Setter Toolkit heb ik alles samengebracht wat je nodig hebt om je doelen wél te halen! Als ervaren professional heb ik een complete toolkit ontwikkeld die je op alle vlakken van focus en energie ondersteunt. Dankzij deze toolkit kun je eenvoudig je doelen stellen, actieplannen maken en obstakels overwinnen, zodat je snel vooruitgang boekt en succesvol wordt in alle aspecten van je leven.

 • Ontdek hoe je doelen stelt en bereikt als een topsporter met de exclusieve masterclass doelen stellen
 • Gebruik de handleiding doelen stellen om jezelf op weg te helpen en sneller resultaten te boeken
 • Maak gebruik van de actieplannen sjablonen om je doelen om te zetten in concrete acties en blijf gemotiveerd tijdens het behalen van je doelen
 • Gebruik de overzichtelijke template om structuur en overzicht te creëren tijdens het bereiken van je doelen
 • Verhoog je focus en productiviteit met het Focus Handboek en leer hoe je afleidingen kunt vermijden en gefocust kunt blijven
 • Identificeer en overwin obstakels met de obstakel overwinningstechnieken, zodat je snel vooruitgang kunt boeken richting je doelen
 • Blijf gemotiveerd tijdens het behalen van je doelen met mijn motivatieboosters en leer hoe je jezelf kunt blijven pushen om succesvol te worden.

Meld je aan voor de wachtlijst, krijg early access, de allerhoogste korting en speciale bonussen EN ontvang alvast mijn visualisatie oefening voor jouw ultieme doelen! 

Aanmelden op de wachtlijst brengt je heel veel voordelen maar verplicht je tot niets.

Wat anderen zeggen…

Tijdens de focustraining heb ik geleerd waar mijn afleidingen vandaan komen, hoe ik deze kan voorkomen en hoe ik mezelf kan afsluiten van deze afleidingen. Ik merk dat ik nu veel geconcentreerder kan werken en soms een momentje voor mezelf pak om gedachten te verzetten.”

Luke

“Focus is iets waar ik niet elke dag bij stilstond maar wat cruciaal is voor het goed functioneren tijdens mijn dagelijkse werk. Marianne heeft slimme tips en tricks gegeven om de focus te verbeteren.”
Iris

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen over de  Toolkit.

Wat levert het me op?

Ontdek hoe je meer overzicht, structuur en focus kunt krijgen en verbeter jouw prestaties. Met deze toolkit behaal je succesvol de doelen die je voor jezelf hebt gesteld en verminder je het maken van fouten. Leer jouw valkuilen te identificeren en ontdek hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan. Met als uiteindelijke doel: betere prestaties en een gelukkiger leven. Investeer in jezelf en ervaar de voordelen van een doelgericht en succesvol leven!

 

Wat is het precies?

Deze digitale toolkit is speciaal ontworpen voor ambitieuze jonge professionals die hun doelen willen behalen, maar worstelen met drukte, afleiding en chaos. Het is een laagdrempelige en krachtige oplossing die jou helpt om meer structuur, focus en grip te krijgen op jouw leven. In plaats van een compleet traject of intensieve begeleiding biedt deze toolkit de perfecte balans tussen praktische tools en strategieën die jou kunnen helpen om snel en gemakkelijk stappen te zetten richting jouw doelen. Het is de ideale oplossing voor degenen die een effectieve en efficiënte manier zoeken om hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Wat gebeurt er als ik me op de wachtlijst aanmeld?

Wanneer je je op de wachtlijst aanmeldt, ontvang je als eerste een melding wanneer de toolkit beschikbaar is en kun je als een van de eersten profiteren van de lancering. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve bonussen en aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor degenen die zich hebben aangemeld voor de wachtlijst. Je hebt ook de kans om meer te leren over de toolkit en de voordelen ervan voordat je besluit om het aan te schaffen.