Maak van je Chaotische Dagen Productieve Dagen: De Toolkit voor Structuur & Stressvrije Productiviteit

In een wereld waarin alles steeds sneller lijkt te gaan, kan het lastig zijn om rust en focus te vinden. Als je te maken hebt met stress, gebrek aan structuur en het gevoel dat je achter de feiten aanloopt, dan is de Stressvrije Planner Toolkit iets voor jou. Speciaal ontworpen voor drukke jonge ouders en professionals die worstelen met deze problemen. Leer bewezen strategieën en technieken om structuur aan te brengen in je leven, effectieve doelen te stellen en je productiviteit te verhogen zonder overmatig hard te werken. Investeer in jezelf en creëer een stressvrij leven met deze krachtige planner en toolkit voor structuur en productiviteit.

De Stressvrije Planner Toolkit komt eraan!

De Stressvrije Planner Toolkit is een bomvolle toolkit die ervoor zorgt dat je structuur kunt aanbrengen & je  productiviteit kunt maximaliseren zonder stress.
De toolkit is inclusief:

  • Week- en maandplanning sjablonen voor het organiseren van je dagen en weken
  • Structuur framework om je doelen te definiëren en bij te houden
  • Masterclass doelen stellen om effectieve doelen te formuleren
  • Focus handboek met tips en oefeningen om je concentratie te verbeteren en afleiding te minimaliseren
  • Gedetailleerde instructies en tips voor het optimaal gebruiken van de planner en het maximaliseren van je productiviteit

Meld je aan voor de wachtlijst, krijg early access, de allerhoogste korting en speciale bonussen EN ontvang alvast mijn visualisatie oefening voor jouw ultieme doelen! 

Aanmelden op de wachtlijst brengt je heel veel voordelen maar verplicht je tot niets.

Bereik Structuur & Maximaliseer je Productiviteit Zonder Harder te Werken met De Stressvrije Planner Toolkit.  

A

Creëer een gestructureerde aanpak en maximaliseer je productiviteit zonder overmatig hard te werken. Met de Stressvrije Planner Toolkit leer je bewezen strategieën en technieken om je tijd efficiënter te gebruiken en je taken en doelen beter te beheren.

A

Verminder stress en overweldiging door meer structuur en controle te creëren in je leven. Met de Stressvrije Planner Toolkit leer je hoe je effectieve doelen kunt stellen, je dag kunt plannen en je tijd beter kunt beheren om meer gedaan te krijgen zonder overweldigd te raken.

A

Focus in een wereld vol afleiding door structuur en focus te herwinnen in je leven. Voorkom het gevoel van falen door effectieve doelen te stellen en productief aan de slag te gaan. Dit geeft je meer tijd en energie om te werken aan je ambities en doelen, waardoor je meer voldoening en succes kunt ervaren in alle aspecten van je leven.

Power-packed toolkit met exact de juiste kennis & tools

Planners & Structuur framework

Met de Week- en Maandplanning sjablonen kun je op een effectieve manier je tijd organiseren. Het simpele Structuur Framework helpt je om je doelen helder te definiëren en te volgen, zodat je je takenlijst makkelijk kunt afstrepen. 

Masterclass doelen stellen

Leer bewezen strategieën en technieken om doelen op een effectieve manier te stellen, geïnspireerd door de werkwijze van topsporters en high-performers. Onze exclusieve masterclass biedt inzichten en praktische tips om jouw doelen sneller en met meer gemak te bereiken.

Focus Handboek

Het Focus Handboek helpt je om je aandacht te richten op wat belangrijk is, zodat je meer kunt bereiken in minder tijd. Dit handboek bevat verschillende oefeningen en tips om je focus te verbeteren en afleiding te verminderen. 

Is jouw ultieme doel om succesvol je doelen te behalen?

Met De  Stressvrije Planner Toolkit heb ik alles samengebracht wat je nodig hebt om je doelen wél te halen! Als ervaren professional heb ik een complete toolkit ontwikkeld die je op alle vlakken van focus en energie ondersteunt. Dankzij deze toolkit kun je structuur aanbrengen in je leven, effectieve doelen stellen en je productiviteit maximaliseren zonder harder te werken, zodat je snel vooruitgang boekt en succesvol wordt in alle aspecten van je leven.

 • Gebruik de Week- en maandplanning sjablonen voor georganiseerde dagen en weken
 • Maak gebruik van het Structuur framework om doelen helder te definiëren en volgen
 • Leer effectieve doelen stellen met de exclusieve masterclass Doelen Stellen met strategieën en technieken
 • Gebruik het Focus handboek met tips en oefeningen om concentratie te verbeteren en afleiding te minimaliseren
 • Ontvang gedetailleerde instructies en tips om de planner optimaal te gebruiken en productiviteit te maximaliseren

Meld je aan voor de wachtlijst, krijg early access, de allerhoogste korting en speciale bonussen EN ontvang alvast mijn visualisatie oefening voor jouw ultieme doelen! 

Aanmelden op de wachtlijst brengt je heel veel voordelen maar verplicht je tot niets.

Wat anderen zeggen…

Tijdens de focustraining heb ik geleerd waar mijn afleidingen vandaan komen, hoe ik deze kan voorkomen en hoe ik mezelf kan afsluiten van deze afleidingen. Ik merk dat ik nu veel geconcentreerder kan werken en soms een momentje voor mezelf pak om gedachten te verzetten.”

Luke

“Focus is iets waar ik niet elke dag bij stilstond maar wat cruciaal is voor het goed functioneren tijdens mijn dagelijkse werk. Marianne heeft slimme tips en tricks gegeven om de focus te verbeteren.”
Iris

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen over de  Toolkit.

Wat levert het me op?

Ontdek hoe je meer overzicht, structuur en focus kunt krijgen en verbeter jouw prestaties. Met deze toolkit behaal je succesvol de doelen die je voor jezelf hebt gesteld en verminder je het maken van fouten. Leer jouw valkuilen te identificeren en ontdek hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan. Met als uiteindelijke doel: betere prestaties en een gelukkiger leven. Investeer in jezelf en ervaar de voordelen van een doelgericht en succesvol leven!

 

Wat is het precies?

Deze digitale toolkit is speciaal ontworpen voor ambitieuze jonge professionals die hun doelen willen behalen, maar worstelen met drukte, afleiding en chaos. Het is een laagdrempelige en krachtige oplossing die jou helpt om meer structuur, focus en grip te krijgen op jouw leven. In plaats van een compleet traject of intensieve begeleiding biedt deze toolkit de perfecte balans tussen praktische tools en strategieën die jou kunnen helpen om snel en gemakkelijk stappen te zetten richting jouw doelen. Het is de ideale oplossing voor degenen die een effectieve en efficiënte manier zoeken om hun prestaties te verbeteren en hun doelen te bereiken.

Wat gebeurt er als ik me op de wachtlijst aanmeld?

Wanneer je je op de wachtlijst aanmeldt, ontvang je als eerste een melding wanneer de toolkit beschikbaar is en kun je als een van de eersten profiteren van de lancering. Bovendien krijg je toegang tot exclusieve bonussen en aanbiedingen die alleen beschikbaar zijn voor degenen die zich hebben aangemeld voor de wachtlijst. Je hebt ook de kans om meer te leren over de toolkit en de voordelen ervan voordat je besluit om het aan te schaffen.