MINDKICK BEN IK, MARIANNE

Bouwjaar 1984
9 jaar sportpsycholoog
fanatiek tennisster met gevaarlijk scherpe forehand

vriendin van Martien, moeder van Roos & Mick, fan van maandag

teamplayer, eeuwige optimist, gezelligheidsdier

Wie blokkeert op momenten dat hij moet presteren, kan daar flink last van hebben. Maar wáárom gebeurt dat eigenlijk? Omgaan met spanningen, en waarom dat zo moeilijk is, heeft me altijd gigantisch geboeid. Met mijn master Bewegingswetenschappen en premaster accreditatie SPORTPSYCHOLOOG VSPN® op zak, startte ik in 2012 daarom als zelfstandig sportpsycholoog.

Inzicht krijgen in je gedachten is cruciaal om het beste uit jezelf te kunnen halen, leerde ik al snel. Niet alleen voor sporters, ook voor artiesten, directeuren, collega’s, eigenlijk voor iedereen. In 2013 besloot ik mijn werkveld daarom te verbreden. Met Mindkick help ik iedereen die wil leren stoppen met tobben en starten met pieken; van medewerkers met spanningen op het werk en acteurs met podiumvrees tot agenten bij de Nationale Politie.

 Het uitgangspunt van mijn coaching en training is ACT; Acceptance and Commitment Therapy. Een therapie die je leert flexibeler omgaan met je gedachten en gevoelens en meer controle geeft over je gedrag in lastige momenten. Door de juiste vragen te stellen en met praktische adviezen geef ik je inzicht in jouw gedachten en help ik patronen blootleggen én doorbreken. In mijn een-op-een-sessies en teamtrainingen gebruik ik veel persoonlijke voorbeelden en ervaringen. En: héél veel positieve energie.

SPREKER

 Ik sta ook zélf op de stip.
Huur me in als spreker voor je event, workshop of seminar.