Toolkit  – Van Onrust naar Overzicht

Voel je de druk van eindeloze to-do lijsten en deadlines? Ontsnap aan de greep van stress en chaos. Deze Toolkit helpt je je dagen van vermoeiend naar productief te transformeren. Zo krijg je meer focus, meer balans, en meer tijd voor de dingen die voldoening geven. 

Toolkit  – Van Onrust naar Overzicht

Voel je de druk van eindeloze to-do lijsten en deadlines? Ontsnap aan de greep van stress en chaos. Deze Toolkit helpt je je dagen van vermoeiend naar productief te transformeren. Zo krijg je meer focus, meer balans, en meer tijd voor de dingen die voldoening geven. 

We hebben het tegenwoordig allemaal druk, druk, druk. Op zich is er niks mis met een drukke agenda, maar soms raak je het overzicht kwijt waardoor je veel onrust ervaart. Aan het einde van de dag heb je geen idee meer wat je hebt gedaan en de laatste tijd lijkt het alsof je achter de feiten aanloopt. En voelt alles als MOETEN: je werk, je sociale uitjes, je doelen, het moet meer, het moet goed… Het put je eigenlijk uit.

Je hebt het gevoel dat je de grip aan het verliezen bent, geen controle meer hebt of in control bent en je gaat van hak op de tak. Tijd om de regie weer terug te pakken! 

Goodbye Onrust met deze Toolkit

De Toolkit – Van Onrust naar Overzicht is een bomvolle toolkit die ervoor zorgt dat je van onrust naar overzicht gaat.

  • Video training: Krijg overzicht en rust door de juiste doelen te stellen (97 euro)
  • Handboek: Leer hoe jij meer rust kunt ervaren en overzicht krijgt met de juiste focus (97 euro)
  • Anti chaos oefening: Ervaar het verschil in rust met de juiste focus! (47 euro)
  • Heb je het druk of maak je je druk? Scan: Ga in deze scan na hoe druk jij het echt hebt! (47 euro)
  • Batterij oplaad check: Ontdek hoe jij weer energie haalt uit jouw dagen! (47 euro)
  • Dagelijks Focusplan: Maak nu met al deze informatie jouw focusplan zodat je dagelijks rust en overzicht kan ervaren! (97 euro)
  • Motivatieboost: Check deze video training en gebruik deze tools om alles ook vol te houden voor de lange termijn! (17 euro)
  • Bonus: Dagelijkse en wekelijkse planner templates om overzicht te krijgen en te bewaren!
  • Bonus: 10 gouden tips om fijn thuis te werken!
  • Bonus: Kom erachter hoe jij wilt leven, welke dromen jij hebt en hoe je hier kan komen!

Totale waarde: €449
Actie prijs: €27

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Waarom jij vastloopt (en hoe ik kan helpen)

A

Je weet wat je wilt in het leven, je bent ambitieus maar op dit moment ervaar je zoveel onrust en drukte in je hoofd dat je het even niet meer weet,

A

Je bent normaal eigenlijk goed in plannen.  Je bent altijd in staat geweest om veel dingen tegelijk te doen, maar de laatste tijd ben je de richting een beetje kwijt, het lijkt alsof je momenteel vooral brandjes blust en niet vooruitkomt. En dat zorgt voor onrust.

A

Je geniet de laatste tijd veel minder van de dingen die je doet. Je kunt niet volledig in het hier en nu zijn, omdat je ook al die andere projecten en afspraken nog in gedachten hebt. Daardoor ga je van de hak op de tak.

A

Alles wat je doet wil je goed doen. Je bent niet tevreden als iets ´prima´ is, het moet echt goed zijn. Helaas heb je de laatste tijd het idee dat je continu achter de feiten aanloopt en dingen niet goed kunt uitvoeren.Je hebt geen controle meer op wat je wilt doen wat je gaat doen.

A

Je wil alles uit het leven halen en wilt dus niks missen. Elk project, elke meeting en elke opdracht is een kans om te excelleren, maar het lukt je op dit moment niet altijd om ook alles te doen wat je wil. En dat geeft stress,

Waarschijnlijk herken je in ieder geval 1 van onderstaande voorbeelden… 

Je hebt geen grip

Je hebt heel veel frustratie, irritatie en stress, omdat je het gevoel hebt dat het niet lukt om je doelen in het leven te behalen en optimaal te presteren. Je bent met zoveel dingen tegelijkertijd bezig dat het heel chaotisch wordt. Je hebt het gevoel dat je geen grip meer op je leven hebt.

Je wilt alle ballen hoog houden

Je wil alles doen en meemaken. Niet alleen wil je overal bij zijn en genieten van het leven, het is ook nodig om je carrière te verbeteren en je doelen te behalen. De laatste tijd lijkt het erop dat je die fijne flow kwijt bent en niet meer goed gefocust bent op je doelen.  

Het lukt je niet dingen af te maken

Je enthousiasme om dingen aan te pakken is aanstekelijk en zorgt er normaal voor dat je succesvol bent. Doordat je nu zoveel dingen tegelijk wil doen loop je soms achter de feiten aan. Het heeft tot gevolg dat je op dit moment niet tevreden bent met de resultaten die je behaalt.

Maar wat nou als er weer rust komt in de chaos?

 

Wil je begrijpen waarom dingen nu even niet lukken, zodat je het probleem aan kunt pakken en je weer rust & overzicht kan creëren? Dat kan!

Met de Van Onrust naar Overzicht Toolkit leer je jezelf bewust te worden van jouw valkuilen. En dat is super belangrijk: snappen waarom het nu niet lukt. Na deze inzichten krijg je alle handvatten om weer het juiste overzicht en structuur toe te passen. Zodat je weer rust kunt ervaren en de regie kunt krijgen.

N
Ontdek direct hoe je resultaat behaalt en overzicht creëert met de kunst van goede doelen stellen.
N
Leer wat jouw valkuilen zijn en hoe je dit doorbreekt! Ontdek bijvoorbeeld wat je energie geeft en neemt, maar ook wat jouw focus verstoort en hoe je dit aan kunt pakken.
N
Ervaar het verschil als je je op de verkeerde manier focust. Eye-opener!
N
Leer niet alleen hoe je zelf beter kunt focussen, maar ook de motivatie te vinden om die focus op de lange termijn vast te houden.

“If the plan doesn’t work. Change the plan. Not the goal.”

!

Gebruik alle informatie en maak jouw dagelijks focusplan met deze toolkit!

Mijn methode 

Ik heb de ‘Van Onrust naar Overzicht Toolkit’ zo ontwikkeld dat je op een superpraktische manier aan de slag gaat met het herstellen van overzicht en structuur in je leven. Zodat je het overzicht weer terugvindt, rust ervaart en je persoonlijke effectiviteit weer op orde is. Het is speciaal voor mensen met een druk bestaan. Lekker praktisch, herkenbaar en direct toepasbaar, zodat je binnen 14 dagen echt resultaat ziet en dat gevoel van volledig overzicht en controle weer ervaart.

Snel resultaat

Je hebt nu een probleem en je wilt dan ook direct een oplossing. Met deze toolkit kun je vandaag nog starten en direct resultaat boeken. Je zult zien dat je na 14 dagen je focus weer terug hebt, en weer de energie en flow vindt.
w

Praktisch en stapsgewijs

Ik ga het je niet moeilijk maken, je hebt al genoeg op je bord. De toolkit bevat gerichte oefeningen, korte video’s en handige checklists, zodat je stap voor stap de regie terugpakt. Geen ingewikkelde termen, gewoon praktisch en duidelijk.

Herkenbaar

Met een achtergrond in de sportpsychologie help ik mensen met het stellen van de juiste doelen en vinden van hun focus. Niet alleen heb ik al heel veel mensen hiermee geholpen, als fanatiek sporter, moeder en ondernemer ben ik ook een ervaringsdeskundige.

Tijd om het overzicht weer te krijgen

Hoe sterk je ook bent, soms word je meegesleept in de ratrace van het leven. Je stelt jezelf doelen, die je graag wilt behalen, maar je hebt een beetje hulp nodig om ze allemaal goed uit te voeren. Ik help jou om een beter overzicht te krijgen, wat essentieel is om rust en regie in je leven terug te vinden en grip op je dagelijkse bezigheden te krijgen.

Ontmoet Marianne

Hi! Ik ben Marianne, 38 jaar oud, fanatiek sporter, moeder en sportpsycholoog. Vroeger had ik net als jij moeite met het vinden van het juiste overzicht. Zeker toen mijn dochter wat jonger was, we aan het verbouwen waren, ik mijn bedrijf probeerde te laten groeien en overal bij wilde zijn.

Ik merkte dat ik geleefd werd en minder genoot van de dingen die ik deed. Ik heb daarom moeten leren om mijn overzicht weer terug te vinden. Nu ik weet hoe ik dat moet doen, kan ik mijn doelen behalen en hier ook optimaal van genieten.

Veel van mijn klanten gaven aan dezelfde problemen te hebben. Ik heb daarom mijn methode verder ontwikkeld, zodat ik hiermee ook anderen kan helpen om weer plezier in het werk en het leven terug te krijgen door het juiste overzicht!

Wat anderen zeggen…

Tijdens de focustraining heb ik geleerd waar mijn afleidingen vandaan komen, hoe ik deze kan voorkomen en hoe ik mezelf kan afsluiten van deze afleidingen. Ik merk dat ik nu veel geconcentreerder kan werken en soms een momentje voor mezelf pak om gedachten te verzetten.”
Luke

“Focus is iets waar ik niet elke dag bij stilstond maar wat cruciaal is voor het goed functioneren tijdens mijn dagelijkse werk. Marianne heeft slimme tips en tricks gegeven om de focus te verbeteren.”
Iris

Terug naar de optimaal overzicht & rust

Het is tijd om te stoppen met alles tegelijkertijd te willen doen. Dit zal je succes in de weg staan. Als je tijdens elke activiteit bezig bent met alle andere dingen die je nog wil doen, raak je opgebrand en leef je niet meer in het hier en nu. Op die manier zul je niet efficiënt werken en belangrijke steken laten vallen. Dat is zonde, want het is echt mogelijk om alle dingen te doen die je wilt doen, de grip houden en optimaal te presteren zonder dat je opbrandt. Het antwoord zit hem in overzicht: Dat zal je leiden naar succes en topprestaties. 

Dus wat ga jij doen?

Ik zal je helpen om op een andere manier met je doelen om te gaan. Je leert hoe je het overzicht terugvindt en om de doelen die je jezelf stelt ook echt te behalen zodat je weer rust ervaart en het overzicht behoud.

Bovendien zul je merken dat je echt weer de flow terugvindt. Hierdoor lukt alles veel makkelijker waardoor jij topprestaties zal en kan leveren. Bovendien zul je merken dat alles veel makkelijker lukt met dit heldere overzicht, waardoor jij topprestaties zal en kan leveren.

Geen tijd is geen excuus

N

Al binnen 2 weken zichtbaar resultaat

N

Praktisch en doelgericht aan de slag

N

Kort & Praktisch

Koop nu voor €27

Leer met de Van Onrust naar Overzicht Toolkit binnen 14 dagen om weer overzicht te krijgen en grip te krijgen op je dag, je agenda, het thuisfront en je werk! Met de stapsgewijze en praktische benadering krijg je eenvoudig meer grip en overzicht.

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

Wat zit er in de toolkit?

De Van Onrust naar Overzicht Toolkit bestaat uit oefeningen, video training en richtlijnen die je op een eenvoudige manier helpen je overzicht terug te krijgen voor betere prestaties en meer succes.

Na het doorlopen van de Van Onrust naar Overzicht Toolkit weet jij hoe je jouw doelen beter kunt formuleren, waardoor jij deze ook echt gaat behalen en weer efficient aan de slag kunt gaan! Door de oefeningen ontdek je wat je achterliggende drijfveren zijn en hoe je die kunt gebruiken om het beste uit jezelf te halen en alle ballen hoog te houden. 

 

Video training

Tijdens de video training leer ik je hoe je op de juiste manier doelen moet stellen, zodat je ook daadwerkelijk je doelen kunt behalen. Bovendien help ik je om zicht te krijgen op je doelen, zodat je visie duidelijker wordt. 

Handboek

Leer hoe je optimaal kunt focussen en jouw doelen kunt behalen! We ontdekken waarom je niet gefocust bent. Wat het ook is, we kijken naar de oorzaken en uiteraard ook naar de oplossing.

Anti chaos oefening

Ervaar wat voor verschil je merkt wanneer je op de verkeerde manier focust. In deze video help ik je om jezelf beter te focussen op de dingen die er echt toe doen en die bijdragen aan de doelen die je jezelf hebt gesteld.  

Heb je het druk of maak je je druk? Scan

Ga in deze scan na hoe druk jij het echt hebt! Wat doe je nu eigenlijk op een dag, en hoe druk heb je het met alles wat je doet.

Het is belangrijk om hier bewust van te zijn, zodat je de keuze kan maken of je extra tijd vrij wilt plannen of wellicht je dag anders in moet delen.

Batterij oplaad Check

Ga na wat jouw energieboosters en energieslurpers zijn! Weet jij waar jij blij van wordt en waar jij energie van krijgt? Of zit je eigenlijk in een sleur? Met behulp van de APK Check ontdek je weer wat jou voldoening geeft en wat je energie opslurpt. 

Dagelijks Focusplan

Dit format helpt jou om dagelijks stil te staan bij wat je wilt doen en hoe je dit aan wilt pakken. Beantwoord dagelijks de gestelde vragen en gebruik de opgedane kennis om hierop te reflecteren en te evalueren voor een nog betere focus. 

Motivatieboost video

Je weet nu wat je moet doen om de focus te behouden, maar hoe hou je het ook daadwerkelijk vol. Check deze video training en gebruik de tools om alles wat je geleerd hebt ook vol te houden voor de lange termijn! 

Reviews

“Marianne is een pure, fijne persoonlijkheid waar je goed met je verhaal terecht kan. What you see is what you get, lekker vlot en down to earth. Ze dringt middels haar vragen en werkvormen goed tot je door als mens, als partner en als professional in je vak. 

Christiane Bok

“Zeer waardevolle training met praktische typs om je focus te behouden maar vooral ook, om deze te herpakken. Afleiding herkennen en ombuigen naar focus!
Bedankt MindKick, binnen het team passen we het dagelijks toe!”
Geert

Heb jij over 14 dagen weer overzicht & rust?

In deze toolkit heb ik alles samengebracht. Alles wat jij nodig hebt om van onrust naar overzicht te gaan!
Dankzij mijn jarenlange ervaring is het een complete toolkit geworden die je op alle vlakken van overzicht helpt.

N

Video training (waarde €97)

N

Handboek (waarde €97)

N

Anti chaos oefening (waarde €47)

N

Heb je het druk of maak je je druk? Scan (waarde €47)

N

Batterij oplaad check (waarde €47)

N

Dagelijks Focusplan: (waarde €97)

N

Motivatieboost video (waarde €17)

N

Bonus planner templates

Totale waarde: € 449

Huidige prijs: € 27

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie

En als je nu aan de slag gaat, krijg je ook nog deze bonussen!

Planner templates (Ter waarde van €37)

Dagelijkse en wekelijkse planner templates om overzicht te krijgen en te bewaren!

Gouden tips (Ter waarde van €17)

In de tijd dat we steeds meer thuiswerken wil je goed presteren, ook als je thuis werkt. Ik geef je gouden tips om fijn thuis te werken!

Visualisatie oefening (Ter waarde van €27)

Kom erachter hoe jij wilt leven, welke dromen jij hebt en hoe je hier kan komen!

Niet-goed-geld-terug garantie

De Van Onrust naar Overzicht Toolkit zorgt ervoor dat je binnen 2 weken weer maximale overzicht behaalt en beter gaat presteren.  De toolkit is superpraktisch, makkelijk en herkenbaar geschreven met als doel dat je hem direct kunt toepassen. Kortom, ik heb er alles aan gedaan om je te helpen direct tot de kern te komen en een verandering teweeg te brengen. Maar, mocht de toolkit, om welke reden dan ook, toch niet voor je werken, dan kun je hem zonder problemen binnen 7 dagen retourneren en krijg je jouw aankoopbedrag terug.

Veelgestelde vragen

Vind hier het antwoord op veelgestelde vragen over de Van Onrust naar Overzicht Toolkit.

Hoeveel tijd kost het?

Het doornemen van de toolkit duurt 3 à 4 uur. Daarnaast ben je dagelijks 20 à 30 minuten bezig met plannen voorafgaand aan je dag en aan het einde van de dag als je terugblikt.

Wat levert het me op?

Je leert meer overzicht te krijgen. Hierdoor verbeteren jouw prestaties, maak je minder fouten en krijg je weer rust en overzicht. Je leert ook waar jouw valkuilen liggen en hoe je hier op een andere manier mee om kunt gaan. Het uiteindelijke doel is dat je rust en overzicht creëert. 

Is het makkelijk toepasbaar?

De theorie is super praktisch! In de werkboeken neem ik je stap voor stap mee door de juiste vragen te stellen. Het toepassen is niet moeilijk, het volhouden kan lastiger zijn. Hiervoor mag je een commitment met jezelf afspreken en dus een beetje streng zijn richting jezelf. Wil je echt verandering? Dan kost dit een beetje energie en doorzettingsvermogen. 

Geeft het ook daadwerkelijk resultaat?

Jazeker! En als je er serieus mee aan de slag gaat zal het snel gaan! Leer welke tools voor jou kunnen werken in de praktijk, pas ze toe en zie wat het je oplevert. Je merkt dezelfde dag resultaat en binnen 14 dagen zie je echt verschil! Je kunt weer op topniveau presteren. 

Werkt het echt?

Ja, het is niet alleen in de sport bewezen, maar er zijn al honderden mensen geweest die hebben ervaren hoe waardevol deze informatie is! Ga het zelf ervaren!

Het besluit om te stoppen met frustratie en grip te krijgen op je dagelijks leven is NU. 

Vind het overzicht die je nodig hebt om van stress naar rust te gaan, weer overzicht te krijgen en te genieten van het leven. Ga nu direct aan de slag zodat je binnen no time weer vol energie en inspiratie in het leven staat. 

Direct toegang | 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie