Stap uit de ratrace en zet je leven back on track!

Ik werk hard, heel hard zelfs. Al voel ik mezelf niet altijd gezien door de mensen om me heen. Ik ben proactief, heb veel ideeën en vind het belangrijk dat ik goed werk lever. Ik heb de neiging om dingen perfect te doen en vind het lastig om grenzen aan te geven. Soms vraag ik me af of deze baan het echt is voor mij? Of ik meer waarde kan leveren of het roer om moet gooien?

In mijn privéleven race ik van de sportschool naar vrienden en vervolgens weer richting een andere afspraak. Mijn agenda staat vol. Heel vol. Misschien te vol?

Ondanks dat ik mijn leven prima op de rit lijk te hebben, voelt het niet zo. Ik heb regelmatig de drang naar iets nieuws, iets anders, iets beters. En wanneer ik dat dan weer heb, dan kijk ik alweer uit naar het volgende.

Het is vermoeiend en frustrerend. Bij anderen lijkt alles vanzelf te gaan. Waarom bij mij niet?

Denk jij nu: Dit ben ik? Of wauw hier herken ik wel veel van? Check dan in op deze masterclass! In deze masterclass ontdek jij:

Schrijf je in

Donderdag 4 november om 19:30 uur

Dinsdag 9 november om 16:00 uur

Kun je er niet bij zijn?
Schrijf je alsnog in en je kunt de replay bekijken! 

 

 

 

In 90 minuten een boost voor je mindset en regie pakken over jouw leven.

Leer tijdens deze masterclass wat je op school had moeten leren!

Mindkick ben ik, Marianne

Wie blokkeert op momenten dat hij moet presteren, kan daar flink last van hebben. Maar wáárom gebeurt dat eigenlijk? Omgaan met spanningen, en waarom dat zo moeilijk is, heeft me altijd gigantisch geboeid. Met mijn master Bewegingswetenschappen en premaster accreditatie SPORTPSYCHOLOOG VSPN® op zak, startte ik in 2012 daarom als zelfstandig sportpsycholoog.

Inzicht krijgen in je gedachten en de invloed van je gedachten op jouw gedrag is cruciaal voor de keuzes die jij maakt in het leven. En die keuzes maak je iedere dag, continu. Niet alleen voor sporters, ook voor artiesten, directeuren, collega’s, eigenlijk voor iedereen. In 2013 besloot ik mijn werkveld daarom te verbreden. Met Mindkick help ik iedereen die wil leren stoppen met tobben en starten met pieken. Vanaf 2021 ben ik mezelf meer gaan focussen op de Young Professionals. 

Ik wil deze jonge doelgroep leren wat je niet op school leert. Leren hoe je dicht bij jezelf kan blijven en je niet laat meeslepen met ‘wat er van je verwacht wordt’ of wat de buitenwereld vindt. Vanuit jouw waarden en met lef, kracht en zelfvertrouwen keuzes durven maken en jouw pad bewandelen. Dat gun ik iedereen! Gun jij dit jezelf ook?